CAF¯â SERGEL yr.no: Clear sky 1.4 m/s 1°C 
B&B    MAT&FIKA    ATT GÖRA    OM CAFÉ SERGEL    KONTAKT    HEM    English    Deutsch    Nederlands    Dansk   
Lindshammar Sm¯•land
OM CAFÉ SERGEL
Café Sergel
Aktuellt
Upplev Lindshammar
Väder
Lindshammar
Glasbruket
Husen
 Karolina & Jonny
Bildbank
Bokningsvillkor
Jobba hos oss


Vi öppnar för säsong i juli 2018. Öppettider >Karolina & JonnyKarolina, Jonny och TeoCafé Sergel drivs sedan 2009 av Karolina och Jonny Lindroos. Båda drev även kaffebaren och chocolateriet Arabusta i Dannäs och har tävlat nationellt i Barista Cup – svenska espressomästerskapen. Man arrangerade 2010 även regionala deltävlingar i Barista Cup tilsammans med SCAE svenska specialkaffeföreningen. 2011 var Jonny teknisk domare i Barista Cup uttagningar, semifinal och final.

Karolina är teförespråkare och i branschen sedan 1999. Var tidigare bl.a. utbildare och supervisor på tebar samt är innehavare av WSET-certifikat som är ett ledande certifikat inom dryckeskunskap.
Jonny är i espressoträsket sedan millennieskiftet. Har förutom kaffebar och butik även tidigare drivit reklambyrå, självklart med integrerad espressobar.

Arabusta var omnämnda i Sveriges Bästa Bord under kategorin "Specialkaffe". I guiden 2010 & 2011 var det bara två kaffeställen i hela Småland, Östergötland, Blekinge och Halland – Arabusta och våra vänner Gusto i Växjö.

Arabusta Café Sergel är rekommenderadeWhite Guide café 2015, 2016 och 2017.


Småland 10 år
Boka B&B:
Ankomst:
Nätter:
Brons Eldrimner
Karta

White Guide Regional Matkultur
Arabusta Café Sergel
Bruksvägen 2
Lindshammar
Tel 0383-211 90
info@cafeergel.se
Rumsbokning B&B