Cloudy 4.2 m/s –1°C
Småland for real Instagram Trips Advisor Facebook
Bild2 Bild6 Bild5 Bild7 Bild4 Bild1 Bild3 Bild8

Vi öppnar åter 27 juni.. Öppettider >

B&B, mat, fika och upplevelser i Glasriket

B&B, mat, fika och upplevelser i Glasriket Fast förankrade i den småländska myllan och med en kärlek till den italienska kaffetraditionen bjuder Arabusta Café Sergel på en fika- och matupplevelse utöver det vanliga i en genuin glasbruksmiljö.
    På menyn finns klassiker som våra kalasisterband och ostkaka, hantverkat kaffe och andra spännande drycker. Fullständiga rättigheter. 10 km till hyttan i Ösjöbol och 5 km till zip-line. Arabusta Café Sergel är listat av White Guide.
Läs mer >>

AKTUELLT 2020

Corona-info
Öppet 27 juni–9 augusti:
Lörd kl 12–17, sönd kl 11–15

LOPPIS 25-26/7 Vill du sälja? Var med båda eller en av dagarna, hela dagen eller bara en stund – du bestämmer. Första ekipagen får plats i trädgården sedan fyller vi på vid brukets parkering.
Utvalda lördagar kan man slå till på ett Tapperas och vill du förgylla söndagen så rekommenderar vi att boka ett bord på våra söndagsbrunch, varför inte med ett glas bubbel?
    Under sommaren håller vi även en del provningar som du kan boka in dig på: Drycker från regionen, Chokladprovning, kaffeprovning.
    Här kan du göra bokningsförfrågan på t.ex. vandringspaket och baristaskola. Nästgårds i Åseda spelas operan Vita hästen under sommaren.
    Är sångsugen så är sommarkören Sing-a-long något för dig, söndagar kl. 15-16.
    Lördagen 8/8 får vi besök av Bror Gunnar Jansson som håller trädgårdskonsert (UTSÅLT).
    Välkommen till Lindshammar!
Läs mer >>

Bed & Breakfast

Bed & BreakfastI det lilla brukshotellet sover du skönt och har ett bra utgångsläge för besök i Persson&Perssons återbrukshytta, zip-line nästgårds, glasbrukssafari eller kanske en runda på Vildmarksleden? Bokning >
Läs mer >>

Mat & fika på Café Sergel

Mat & fika på Café SergelRegionala och lokala specialiteter – från matiga mackor och isterband till hembakat med hantverksrostat kaffe. Väl utvald öl från lokala bryggerier. Rekommenderade av White Guide Café! Fullständiga rättigheter/fully licensed.
Läs mer >>

Aktiviteter i och runt Lindshammar

Aktiviteter i och runt LindshammarVandring på Vildmarks- och Höglandsleden samt smakupplevelser som choklad- och kaffeprovning. Hytta nästgårds i Ösjöbol och sommaren 2020 spelas operan ”Vita hästen” i Åseda. I närområdet finns bl.a. zipline, ridled, bad, golf med mycket mera.
Läs mer >>

White Guide Swedish welcome

Arabusta Café Sergel
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B

Karta
Småland for real
Boka eller fråga

×

Vanliga frågor / FAQ

Boka eller fråga