Öppet: lördagar och söndagar 8 juli–13 augusti.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real
Bild5 Bild3 Bild6 Bild1 Bild8 Bild7 Bild4 Bild2
Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 2022.

B+B, mat, kaffe och upplevelser i Glasriket

Segel 15 årSergel fyllde 15 år 2021! Fast förankrade i den småländska myllan och med en kärlek till den italienska kaffetraditionen bjuder Sergel B&B upplevelse utöver det vanliga i en genuin glasbruksmiljö. White Guide
    På menyn finns klassiker som våra kalasisterband och ostkaka, hantverkat kaffe och andra spännande drycker. Fullständiga rättigheter. 10 km till hyttan i Ösjöbol och 5 km till zip-line.
Läs mer >>

AKTUELLT 2022

Öppet för säsong lördagar och söndagar 8 juli–13 augusti Öppettider Lördagarskvällar (och några andra kvällar) serveras antingen kvällsmeny eller så kan man slå till på ett Tapperas, en smakresa i tapasform genom mestadels småländsk terroir. Vill du förgylla morgonen så rekommenderar vi att boka ett bord på våra frukostar. Veckorna 28+29 serverar vi lunch på helgen.

    Under sommaren är det en del konserter i trädgården.
    Här kan du göra bokningsförfrågan på t.ex. vandringspaket för Höglandsleden och Vildmarksleden eller gå vår baristaskola.
Läs mer >>

Bed+Breakfast

Bed+BreakfastI det lilla brukshotellet sover du skönt och har ett bra utgångsläge för besök i Persson&Perssons återbrukshytta, zip-line nästgårds, glasbrukssafari eller kanske en runda på Vildmarksleden? Bokning >
Läs mer >>

Mat+dryck

Mat+dryck Regionala och lokala specialiteter – från matiga mackor och isterband till hembakat med hantverksrostat kaffe. Väl utvald öl från lokala bryggerier. Fullständiga rättigheter/fully licensed.
Läs mer >>

Aktiviteter

AktiviteterVandring på Vildmarks- och Höglandsleden samt smakupplevelser som choklad- och kaffeprovning. Hytta nästgårds i Ösjöbol, i närområdet finns bl.a. zipline, ridled, bad, golf med mycket mera.
Läs mer >>

Musik

Musik Vi gillar musik nästan lika mycket som kaffe! Under säsongen får vi besök av bl.a. Lamine Cissokho, Sabina Högdahl, Tilda Friberg och Christian & the 2120’s som spelar i trädgården.
Läs mer >>

White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B

Karta
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga