OBS! P.g.a. pandemin har vi under 2021 serveringen öppen endast för bokningar. Premiär 3 juli. Läs mer och boka här!

Fair 4.8 m/s 8°C
Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

AKTUELLT 2021


Öppettider 2021
Corona-info

Vi har öppet lördagar och söndagar 3 juli–8 augusti.
Serveringen är endast öppet för bokningar under pandemin.

OBS! Tider och dagar kan komma att justeras allt efter hur pandemin fortskrider och myndighets eventuella inkränkningar i verksamheten.

Datum 2021 ej klart · Provning av regionala drycker
Till vår dryckesprovning på temat "Drycker från trakten" har vi krattat den småländska, öländska och gotländska myllan och hittat en hel del intressanta drycker. Det blir även något inslag som har rest lite längre. En del drycker är högst lokala varieteter, några bygger på sina franska kusiners tradition och metod.

Pris: 375 kr per person
Boka här.


Datum 2021 ej klart · Chokladprovning
ChokladprovninVi provar choklad med olika ursprung och kvalitet och pratar om chokladens historia, nyttighet och trender under ledning av Arabustas chocolatier.

Pris 245 kr per person, boka här.

Datum 2021 ej klart · Kaffeprovning
KaffeCafé Sergels barista Jonny Lindroos är vår ciceron på denna världomsegling i kaffets tecken. Vi provar olika bryggmetoder och olika ursprung samt pratar om trender och smaker i kaffe. Provningen tar ca 1,5 timme. Den som vill kan prova att göra sin egen cappuccino eller caffè latte på vår espresomaskin.
245 kr per person, vi tar presentkort från Great Days.

Boka här. Har du presentkort, ring oss istället på 0383-211 90.

”Tapperas” – småländska smaker i mindre format
Lördagskvällar i säsong serverar vi fram en tapasinspererad middag med smak av vår del av Småland – ett Tapperas helt enkelt.

Råvarorna kommer så långt som det går från regionen och det matchas även med dryckjom från trakten för den som vill. Det finns gott om både varma och kalla rätter och vi garanterar att ingen går här ifrån hungrig!

Ankomst kl 18, vi stänger kl. 20 i enlighet med myndighetsrestriktioner.

Tapperaset kostar 495 kr/p (1/2 priset kr för barn upp till 12) och bokas med fördel via länkarna nedan. Begränsat antal platser:


UTSÅLT Lördag 8 augusti kl. 20, Bror Gunnar Jansson
I sommar gör den kritikerrosade bluesartisten Bror Gunnar Jansson personliga spelningar hos konsert-abstinenta lyssnare i trädgårdar, innergårdar eller ladugårdar. Lördagen 8/8 gör han ett stopp i Lindshammar. Mer info

Paket
Vi har i år gjort ett antal paket med boende, middag och aktiviteter av olika slag. Klicka på länkarna för att läsa mer.
- Baristaskola
- Vandringspaket


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×


Warning: include(/home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/boka/include_index_rubrik.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/att_gora/141.php on line 603

Warning: include(): Failed opening '/home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/boka/include_index_rubrik.php' for inclusion (include_path='.:/opt/php/5.6.40:/opt/php/5.6.40/share/pear') in /home/u/u0855611/www/cafesergel.se/www/att_gora/141.php on line 603

Boka eller fråga