Öppet: helger 8 juli–13 augusti.
Friday 8 July: Middag från kl 18 [Boka]. B+B är öppet [Boka].
Saturday 9 July: Öppet för frukost kl 8–10 [Boka]. ”Tapperas” kl 19 [Boka]. B+B är öppet [Boka].

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Musik


Vi gillar musik nästan lika mycket som kaffe! ;-)
Under sommaren 2022 får vi besök i trädgården och vi hoppas att vädret i Lindshammar visar sig från sin bästa sida dessa dagar eftersom konserterna är utomhus.

Biljetter till några av spelningarna säljs via Low-Fi Concerts som är ett nätverk där artister och arrangörer träffas och gör upp små, intima spelningar i pandemitider. För att köpa biljett måste man vara medlem hos Low-Fi Concerts, men det är en smärtfri process och sedan är det bara boka in sig på fler spelningar i sommar!
Fredag 15/7 - Beamy & Pete
”Skapat ur vår kärlek till countrymusiken och meningsfulla texter. Vi lovar att sjunga sönder våra hjärtan för er skull” - B&P
B&P är Beatrice Rosdahl och Peter Thisells country-duo. B&P framför mest egna låtar men också låtar av artister som Neil Young, Emmylou Harris, Courtney Marie Andrews, Townes Van Zandt. Foto Peter Eriksson
Bokning på LowFi Concerts 100 kr + serviceavgift
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.

Söndag 17/7 - Tilda Friberg & Christiana Okhuakhua
Denna söndag får vi återigen besök av Tilda Friberg från Österbymo. Tilda spelade även förra året och var även förband åt Bror Gunnar Jansson. Samma kväll spelar även Christiana Okhuakhua från Virserum, hon studerar på musikestetiska programmet i Oskarshamn.
Det är fri entré till konserten. Om man vill vara säker på att få en sittplats och även någonting att äta till konserten så kan man boka en delikatesslåda som då är färdig innan konserten börjar. Lådan kostar 245 kr inkl. en dryck (öl/vin/alkoholfritt)

Vill du hellre beställa något på plats så har vi på konserten ett begränsat utbud av mat och snacks i baren.

Konserten börjar kl. 18 (baren öppnar 17.30)

Tisdag 19/7 - Sabina Högdahl
Sabina Högdahl är en artist från Göteborg som denna kväll förgyller Sergel B+B med musik inom genren indie-rock/pop och singer/songwriter. Kom och upplev starka melodier och texter om kärlek, ensamhet och att söka efter en större mening. Bokning på LowFi Concerts 150 kr + serviceavgift
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.Onsdag 20/7 - Lamine Cissokho - Afrojazz
Lamine Cissokho är en senegalesisk koraspelare verksam på den svenska och europeiska världsmusik scenen sedan många år tillbaka. I en sann och skön världsmusikanda bjuder Lamine på egna kompositioner där mandikamusik möter folkmusik och jazz. En solokonsert med ett instrument och musiker som förför!

Biljetter: Lowficoncerts.com 150 kr (+ serviceavgift)
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.Söndag 31/7 - Zander & Anton
En kommer från USA, en hör hemma i Göteborg. Nu drar två av årets mest intressanta singer-songwriters på en gemensam turné genom södra Sverige.
Los Angeles-baserade Zander Hawley sjöng tidigare i duon Honey Water och släppte nyligen EP:n ”Horizon”. Genom sitt enastående sångregister, sin storytelling-förmåga och ett tätt samarbete med bland andra Phoebe Bridgers och Jessica Dobson (The Shins, Deep Sea Diver) har Zander blivit ett namn att räkna med.

Västkustens finest Anton Fermhede gör akustisk och finstämd bedroom-pop varvat med egensinnig indiemusik – allt med briljant gitarrspel och känslosam sång i fokus. Anton är högaktuell med sitt andra Cali-doftande
fullängdsalbum och kommer uppvärmd efter att ha agerat förband till IanNoe (US) under sommaren.

Spotify Instagram: @zhawl
Biljetter: Biljettkiosken 150 kr (+ serviceavgift)
Kl. 19, insläpp 18.

Vår servering är öppen från kl. 18, rum finns att boka i B+B för den som vill övernatta.Vill du spela? Datum tillgängliga för spelningar 2022: 8/7, 10/7, 11/7, 12/7, 13/7, 18/7, 29/7, 5/8.
White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga