Öppet: lördagar och söndagar 3 juli–8 augusti.

Cloudy 4.5 m/s 1°C
Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Musik


Vi gillar musik nästan lika mycket som kaffe! ;-)
Under sommaren 2021 får vi besök i trädgården och vi hoppas att vädret i Lindshammar visar sig från sin bästa sida dessa dagar eftersom konserterna är utomhus.

Biljetter till några av spelningarna säljs via Low-Fi Concerts som är ett nätverk där artister och arrangörer träffas och gör upp små, intima spelningar i pandemitider. För att köpa biljett måste man vara medlem hos Low-Fi Concerts, men det är en smärtfri process och sedan är det bara boka in sig på fler spelningar i sommar!
Lördag 31/7 Christian & the 2120’s
Det kommer bjudas på både elektrisk och akustisk musik, det blir både lågmält & eklektiskt. I ett fantastiskt duo format tillsammans med trummisen K. Ragnstam.
Alla kan relatera till hela uttrycket, oavsett om det är på engelska eller på svenska speciellt när det är intima spelningar som den här.
Det blir fantastisk originalmusik på modermålet & engelska.
Biljetter: Lowficoncerts.com 150 kr
Kl. 19, insläpp 18. Caféet har öppet från 18 med ett begränsat utbud av mat, desto mer av fika och dryck.

Förbeställ gärna mat!
Du kan förbeställa mat i samband med konserten. Vi erbjuder en blandad tallrik med blandade godsaker; gravad lax, rökt sik, vår egen sill, ost, bröd, oliver och rostade och marinerade rotsaker förstärkt med ett isterband. Pris för tallriken är 150 kr för dig som har biljett, av logistiska skäl så måste den förbokas senast på lördag kl. 14.
Förboka mat här, med eller utan konsertbiljett


Söndag 25 juli - Tilda Friberg
På söndag får vi besök av Tilda Friberg. I denna konsert bjuder hon på främst egna berättelser, framförda med hennes kraftfulla röst och gitarr. Tilda var hos oss förra sommaren som förband till Bror Gunnar Jansson.

Hennes uttryck för ibland tankarna till Emmylou Harris och Townes Van Zandt. Konserten hålls utomhus i trädgården.
Fri entré, reservation för att det är begränsat antal platser i trädgården och att det kan bli fullt. Spelningen är ca 45 minuter.

Vill du vara säker på att få en så bra plats som möjligt samt något att äta så kan du boka en delikatesstallrik med reserverad sittplats för 195 kr. Boka här. Dryck säljs i caféet.

Caféet har öppet från 17.30, denna kväll med ett begränsat fikautbud. Vill du ha något matigare att äta så rekommenderas förbokning av vår delikatesstallrik enligt ovan. OBS att det inte är tillåtet att ta med sig egen mat eller dryck.White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga