Lördag 9 augusti: Provning av svenskt bubbel kl. 18 +middag / Tasting: Swedish sparkling wines 6 pm +dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
Lördag 6 september: Säsongsngfinal! 3-rättersmeny / 3-course dinner [Boka plats/Book]. B+B är öppet [Boka].
För dig som vill bli kompis med din espressomaskin eller lära dig mer om kaffe.Vi går igenom olika bönor, blandningar och rostningar samt ger en liten introduktion till baristayrket.
– Espressons ursprung och historia
– Olika bryggtekniker – fördelar och nackdelar
– Råbönor, rostningar, blandningar, märken
– Provsmakning av espresso
– Vad gör mjölken i kaffet?
– Vad är espresso, cappuccino, caffè latte?
– Kaffe och choklad
– Hur fungerar espressomaskinen?
– Praktik vid maskinen under handledning av en barista
Från 350 kr per person
Boka via vår paketsida.