Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse på vår hemsida. Läs mer om cookies och hur vi hanterar information. Jag godkänner

Vi har stängt för säsongen, välkommen åter 2025.

Instagram Trips Advisor Facebook
Småland for real

Vårt kaffe. Och te.


Vi gillar kaffe. Väldigt mycket. I serveringen brukar vi använda Arabusta Espresso och bryggkaffet varierar över säsongen. Vi brukar varva bl.a. kaffe från det lokala Tadah kafferoster i Lenhovda, Stadens kafferosteri i Ulricehamn, Balck i Kalmar och Ingo på Gårdsrosteriet Vista Kulle.

Espresso
Arabusta Nr8Arabusta Espresso är en välbalanserad espresso med kraftig arom, söt fyllighet och en chokladig eftersmak. Kaffet är en blandning av etiopien, Colombia och Brasilien kryddat med robusta.

Bryggkaffe
Vi varierar vårt bryggkaffe ofta. Det kan vara singelkaffen från specifika plantager från världens alla hörn eller mer balanserade blandningar. Gemensamt är att det är rättvist handlat och hantverksmässigt förädlat. Fråga oss gärna om vilket som är dagens kaffe!

Te
Från det klassiska indiska Assam och Darjeeling till några av de mest exklusiva kinesiska vita och gröna teerna. Det finns även koreanska och japanska teer och te från europeiska plantager.

Vi har över 20 väl utvalda teer i serveringen, bryggda efter konstens alla regler.


White Guide Swedish welcome

SERGEL B+B
Bruksvägen 2, Lindshammar
Tel 0383-211 90
Kontakt · Karta · Rumsbokning B&B
Småland for real
Boka eller fråga

×

Boka eller fråga